GalaktIka Kft. - Innovatív megoldás a gyártásban

Cégünk a kilencvenes évek óta szolgálja a gyógyszer-, vegy-, és petrolkémiai, valamint az energetikai ipar területén tevékenykedő partnereit magas minőségű, precíziós alkatrészek, készülékek egyedi, kis-és középsorozatú gyártásával. Előtérbe helyezve a folyamatos fejlődést és az innováció teljes megjelenését, a kezdetektől fogva, a gyártáson keresztül az utómunkálatokig hozzájárul ahhoz, hogy partnereink elképzelései és tervei a szoros együttműködés és napi kapcsolattartás során mielőbb kézzel foghatóvá váljanak.

                                                                                                  Tovább

Gyártási technológiák

K+F kooperáció

Évtizedes kapcsolataink a Kutatás és fejlesztés területén, nemcsak a projektek fizikai megvalósításában, legyártásában játszanak szerepet, hanem a kutatócégekkel történő szellemi együttműködésben mely szem előtt tartja a célnak megfelelő, elvárt feltételek mellett a gyártástechnológiai és megvalósítási szempontokat is.

Mindezen előnyök együttes alkalmazása, és a napi kapcsolattartás jelentős támaszt jelentenek a kutató-fejlesztő partnereink számára melyekből kifolyólag a kigondolt projektek nem csak előbb valósulnak meg hanem a piaci versenyképességet is növelik mind financiális, mind megjelenési tekintetben.

Tovább

Referenciák

Sokéves egyedi gyártásaink során kialakult tapasztalatunk kiterjed a különféle anyagok megmunkálási ismereteire is. Legyen szó magas minőségű műszaki műanyagok (PEEK, PTFE, ZX-100) megmunkálásáról, vagy szuperötvözetekről (Hastelloy, Inconel). Mindezen ismereteink magasabb szintekre emelik a partnereink felé nyújtott termékek hosszú távú működését, valamint a "nemesebb" anyagok számtalanszor hozzájárulnak az esetleges plusz költség és idő csökkentéséhez. 

Tovább

Géppark

Vevői követelményeink megfeleléséhez és elvárásaik teljesítéséhez szükséges technológiai alapokat a korszerű, modern számítógépes tervezőprogramokkal együttműködni képes gépparkunk biztosítja. Célterületünkhöz, a precíziós, finommechanikai alkatrészgyártáshoz szükséges gyártóberendezéseket is ehhez, a kis mérettartományú és összetett formafelületekkel bíró feladatok elvégzésére igazítottuk.

Technológiai fejlesztésink során, gyártó berendezésink korszerűsítése mellett a gyártásunk ellenőrzéséhez szükséges mérő-és ellenőrző eszközeink újítását és bővítését is rendszeresen végezzük a minőség fenntartása érdekében.

Tovább