Filozófiánk

Vállalatunk 1993-as fennléte óta követjük az alapítónk, Kristóf Lajos által létrehozott családi vállalkozás filozófiáját, mely kezdetektől fogva a magasan szakképzett és munkájukban elkötelezett munkatársak együttműködésével vált kimagasló eredményeket elérő és folyamatosan fejlődő vállalattá. Motivációnk, és egyben mindennapi célkitűzésünk, az ügyfeleink szakmai és piaci előrehaladását segíteni, a ránk bízott tervezési-és gyártási feladatok lehető leghatékonyabb és legmagasabb minőségben történő elvégzésével.

A folyamatosan bővülő szakmai feladatok megoldásához vezető út egyikét az innovatív technológiákkal rendelkező gépeink biztosítják, melyek beszerzésit immáron 5. alkalommal sikerült Európai Uniós támogatással véghezvinni. Kapacitásbővítő fejlesztésink hozzájárulnak a növekvő vevői igények kielégítéséhez, ugyanakkor legfőbb fejlesztési vonalunk a már meglévő technológiáink korszerűbbé tétele, illetve újak bevezetése annak érdekében, hogy partnereink egyedi és egyre magasabb kihívásokat igénylő feladatait a legkorszerűbb technika által tudjuk még magasabb minőségben nyújtani számukra.

Sokéves, legfőképpen az egyedi gyártásban szerzett tapasztalataink nagymértékben segítik, a gyógyszer-és vegyipar területén tevékenykedő, valamint az orvostechnikai eszközöket gyártó partnereinket mindennapos munkájuk során.

Cégünk kezdetektől fogva szoros együttműködésben és napi kapcsolattartásban dolgozik partnereivel, annak érdekében, hogy a Kutatás-fejlesztés során megalkotott ötletek és projectek, a gyártástechnológiai szempontokat is figyelembe véve, mielőbb testet öltsenek és segítsék partnereink kutatói munkáinak mielőbbi megvalósulását.